Over Suzan

Wie ben ik?

Mijn naam is Suzan Joosen-Schouwenaars, vrouw van Mark Joosen en trotse moeder van 2 prachtige dochters. Als kind ben ik altijd creatief geweest, maar heb later toch gekozen voor de horeca. Nu twee kinderen verder bleek de horeca toch niet altijd een makkelijke combinatie met het moederschap, aangezien mijn man ook in de horeca werkzaam is als chef-kok. Daarom ben ik mijn creatieve ik weer gaan herontdekken en heb ik deze weer gevonden.

De combinatie van moeder zijn, bijspringen in de horeca waar nodig is en het creatief zijn maakt mij een gelukkig mens en zo is Create with colors ontstaan. Eén en al passie en liefde in alles wat ik doe.

druppels-grijs

Kortom naast alle werkzaamheden zoals hier op de site omschreven ben ik achter de schermen nog actief in het bedrijf van mijn man. www.markspassie.nl. Voor al uw catering, homecooking, kookworkshops etc kunt u bij hem terecht.

Spreekt het bijspringen in de horeca u aan, stuur me dan vrijblijvend een mailtje voor meer informatie. Op freelance basis ben ik als partymanager en-of gastvrouw in te huren. En doe dat met dezelfde liefde en passie als al het creatieve wat ik doe.

Benieuwd naar de kleurrijke mogelijkheden van Create with colors?

druppels-blauw