Face, Belly & Bodypaint

Create with Colors kinder- en evenementen schmink.

Bent u op zoek naar een professionele Schminkartiest die tijdens uw (kinder-) feest, opening of evenement de kleinste gasten in het zonnetje zet met de kleurrijkste creaties? Dan bent u hier aan het juiste adres!

druppels-grijs

Mogelijkheden & tarieven

Create with Colors hanteert een startboeking vanaf 2 uur. Wilt u Create with Colors boeken voor een kortere tijd dan is dat mogelijk, echter het tarief dat u betaalt blijft gelijk aan het tarief dat staat voor 2 uur, tenzij anders wordt overeengekomen.

​Onderstaande tarieven zijn inclusief 21% BTW, en exclusief eventuele reis- en  parkeerkosten​.

Facepaint

Kinderfeestje (particulier) schminken, maximaal 10 kindjes. 1 uur boeking, € 50,-

Schminken € 55,- per uur.
Schminken met Bling € 60,- per uur.
Glittertattoos  € 60,- per uur.
Schminken (incl.bling) in combinatie met glittertattoos € 70,- per uur.
Featherextension/ haarveren zetten € 70,- per uur.

Reiskosten à € 0,38 per gereden kilometer. Binnen Dongen worden er geen reiskosten in rekening gebracht.

Op een groot evenement kunnen wij met meerdere professionele schminkers komen. Ook zijn er ballonartiesten, haarstylisten en glitterartiesten te boeken. Hiervoor gelden afwijkende tarieven. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Tevens kunnen wij voor u op locatie kinderactiviteiten organiseren, denk aan bijvoorbeeld zandtekeningen maken, thema gebonden knutselactiviteiten etc. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Kinderactiviteiten zijn incl. begeleiding.

Belly

Bent u zwanger, organiseert u een babyshower of zoekt u een origineel geschenk voor een zwangere dame? Laat dan een mooie bellypaint zetten of geef er één cadeau! In de webshop vindt u hiervoor kadobonnen van Create with Colors.

Ik werk met professionele en huidvriendelijke schmink van Superstar en PartyXplosion.

Maak vandaag nog een afspraak!

Een Bellypaint is al mogelijk vanaf €75,-

Het ontwerp is in overleg.

Organiseert u een babyshower? Dan is er in het atelier van Create with Colors de ruimte om dat te doen. Al vriendinnen kunnen bijvoorbeeld een leuke creatieve activiteit doen of een make/up workshop volgen of…, de zwangere krijgt een mooie bellypaint en dit alles onder het genot van bijvoorbeeld een heerlijke high tea bereidt door Mark’s Passie inclusief verse sappen, koffie en thee. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Bodypainting

Half body of Full body, er zijn vele mogelijkheden. Inclusief of exclusief fotograaf. Kan leuk zijn als vrijgezellenfeest of voor een zwangersschapsshoot inclusief partner. Op festivals, als danseres of fashion shows….

Wil je meer informatie?  Neem dan contact op via het contact formulier.

Wil je meer informatie?

Wilt u een datum boeken of meer informatie neem dan contact op via het contactformulier of mail suzan@createwithcolors.nl of bel +31621152115

druppels-blauw